Ensimmäinen adventti - Sanan äärellä
Siunattua adventinaikaa! 
Olen käyttänyt erästä Raamattusovellusta jo pitkän aikaa, sillä sieltä löytyy jos jonkinlaista lukusuunnitelmaa ym. Mutta eräs asia tästä sovelluksesta puuttu. Ja se mitä olen kaivannut, on suomalainen ääniraamattu. Tuolta sovelluksesta toki löytyy niin englannin- kuin ruotsinkielisiä ääniraamattuja, jos taidot  näihin taipuvat. Tästä sovelluksesta kerron vielä joskus hieman lisää, sillä sieltä löytyy niin paljon kaikkea hyödyllistä. Mutta sitä suomenkileistä ääniraamattua sieltä ei ikävä kyllä löydy.

Mutta nyt asiaan on tullut muutos. Löysin jokin aika sitten (sattumalta) puhelimen sovelluskaupasta Piplia-sovelluksen, jonka kautta voin kuunnella suomenkielistä ääniraamattua. Ja kaiken lisäksi ilmaiseksi! Miten tämäkin on mennyt minulta ihan ohi! Tämä voi olla monelle tuttu, sillä Piplian ääniraamattua voi kuulla myös Radio Dein kautta.

Tämän johdosta olenkin suhannut kuulokkeet korvilla niin lenkkipolulla, kuin kotona askareiden parissa. Ja tietysti kutonut ja taas kutonut, ja kuunellut tätä ääniraamattua. Joten, jos lukemiselle ei tunnut löytyvän aikaa tai voimia, voit ladata tämän sovelluksen ja kuunella Raamattua juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii, työmatkalla, kävelyllä, ennen nukkumaan menoa, yhdessä tai yksin.

"Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen sana." (Room. 10:17).  

0 kommenttia